WestWing Peary Highball

Een heerlijke fruitige longdrink Rumcocktail met een kick. De Peary Highball is één van de Signature cocktails uit onze speakeasy bar. De bijgeleverde Ron Añejo (oude rum) van Botran wordt geproduceerd in Guatemala en is acht jaar gelagerd in een Solera-systeem.

Ingrediënten:
Ron Añejo Botran Rum 8 yrs 5 cl.
Cointreau 2,5 cl. (de helft van het flesje)
Schulp ambachtelijk geperst Perensap 10 cl. (de helft van het flesje)
Sirop d’Agave 2 cl. (de helft van het flesje)

Type glas: longdrink
Garnish: gedroogde sinaasappelschijf

Bereiding:

Als je een shaker bij de hand hebt vul je deze met de volledige inhoud van de Botran Rum en de helft van de Cointreau. Pers een halve limoen uit in de shaker en voeg de agave siroop toe. Voeg de helft van het flesje perensap toe en shake krachtig met ijsblokjes. Uitschenken met ijs in een longdrink glas.
Heb je geen shaker, roer de ingrediënten dan goed in je glas en voeg ijs toe.

Garneer met de gedroogde sinaasappelschijf

WestWing Peary Highball