Spicy Margarita

Deze Klassieke cocktail was een Mexicaanse uitvinding om op een chique manier tequila te drinken. Gewoonlijk deed men zout op de rug van de hand, shotte de tequila en beet in een limoen. De cocktail krijgt een bite door hete peper mee te shaken.

Ingrediënten: Rawit peper, Reposado Tequila, Trois Citrus, agave, limoensap

Garnering: Citroen

Type: Short drink to Share, u krijgt 2 shortcocktails van 125 ml in een 250 ml. flesje

Serveerwijze: Shake het flesje licht en schenk de helft van de Spicy Margarita gekoeld uit in een coupe of een klein wijnglas zonder ijs. (Tip: houd je van zout? wrijf dan eerst de rand van het glas in met citrus en dip het in wat keukenzout). Garnish erbij, cheers!

N.B. Deze cocktail is vers gemaakt en daarom beperkt houdbaar (het lekkerst binnen 48 uur). Bewaren in de koelkast.
Bestel